fredag 18 december 2009

Avdammad blogg 2.0

Gör ett nytt försök att damma av bloggen och hålla den lite mer uppdaterad. I skrivande stund är jag både sjuk och uttråkad så humöret är inte på topp.

Vad händer och sker då? Tjaa, jag läser till CNC-opperatör i Sandviken och blir klar till sommaren då jag hoppas på åtminstone en praktikplats någonstans. Ser ju rätt mörkt ut med tanke på dagens ekonomiska klimat. Sandvik tex har av facket blivit förbjudna att ta in praktikanter då de är rädda att de ska använda sig av praktikanter för att göra jobb istället för att göra nyanställningar. Nu ryktas det dock om att Sandvik tänker börja anställa i Januari igen så om det stämmer kan det ju vara ett tecken på att det börjar ljusna.

Detta är det första jag producerade på kursen.



Ser inte mycket ut för världen men det där är resultatet efter första gången vid en svarv och lärarna sa åt oss att testa olika verktyg, mått med mera. Just nu gör jag de sista delarna som ska tillverkas i svarven till hammare, skruvstycke och limknekt. Sedan blir det att lära sig hur fräsmaskinen fungerar.

Vad annars då? Har haft lite koll på hemsidan för Rockweekend när det skulle komma lite nya band och det blev inte bara nya band som annonserades utan även ny plats, nämligen Mohed... Visst, rent tekniskt är det en mycket bättre plats att ha en festival på men då försvinner mina boendeplaner... När det gick i Kilafors bodde vi allihop i farsans stuga i Arbrå. Farsan bor visserligen i Söderhamn, dryga milen utanför men tror inte han är så pigg på att husera ett gäng hårdrockare. Aja, får ta med tältet och hoppas på finvär helt enkelt ;) Deep Purple, Paul DiAnno, Over the Rainbow och Danger Danger är bokade hittills och jag hoppas inte det blir som med SRF att det blir mest gubbrock... Deep Purple och Dianno ska bli tokskoj att se men hoppas på några tyngre band i år. Visserligen levererade Dimmu Borgir, Arch Enemy, Napalm Death och Dark Funeral i somras men annars var det rätt blekt bortsett från ett par småband i Rockklassikertältet. Aja, time will tell.

Här är ett band de hemskt gärna får boka.

Old man's child - Plague of sorrow

1 kommentar:

Sandiie sa...

Är det på Lernia du går och utbildar dig eller? :)